Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Η μαύρη σοκολάτα συμβάλλει στη μείωση της χοληστερίνης

Η μαύρη σοκολάτα συμβάλλει στη μείωση της χοληστερίνης
Η κατανάλωση σοκολάτας, πλούσιας σε κακάο, μπορεί να μειώσει τη χοληστερίνη, αλλά σε συγκεκριμένα άτομα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα οκτώ μελετών. Σύμφωνα με τις μελέτες του δρ Ρουάι Χούι από την Κινεζική Ακαδημία Ιατρικών Επιστημών και του Ιατρικού Κολεγίου της Ένωσης του Πεκίνου «οι λογικές ποσότητες σοκολάτας μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης (LDL)». Σε μία εκ των μελετών, η οποία διεξήχθη με τη συμμετοχή 19.300 ατόμων, αποδείχθηκε ότι εκείνοι που κατανάλωναν περισσότερη σοκολάτα είχαν χαμηλότερη πίεση. Εξετάζοντας τα αποτελέσματα και των άλλων μελετών οι επιστήμονες σημείωσαν ότι η χοληστερίνη μειώνεται περίπου 8 mg/dL. Εντούτοις, δε θα πρέπει…


from Ολες οι Ειδησεις http://ift.tt/1H9r5Wj
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου