Οι άνθρωποι που αρχίζουν το γεύμα τους με λαχανικά και πρωτεΐνες και το τελειώνουν με υδατάνθρακες, χορταίνουν περισσότερο, αναφέρουν επιστήμονες από τη Νέα Υόρκη. Επιπλέον, διατηρούν πιο σταθερά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα τους, με αποτέλεσμα να αποφεύγουν τις «λιγούρες» αργότερα στην ημέρα. Η σχετική μελέτη, που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Diabetes Care», πραγματοποιήθηκε σε μικρή ομάδα παχύσαρκων εθελοντών με τύπου 2 διαβήτη. Όταν έτρωγαν πρώτα μπρόκολο, σαλάτα και κοτόπουλο (χωρίς πέτσα) πριν φάνε ψωμί και πιουν φρουτοχυμό, παρουσίαζαν μικρότερη αύξηση στα επίπεδα σακχάρου τους επί δύο ώρες μετά το φαγητό, απ’ ό,τι ότανέτρωγαν τα ίδια τρόφιμα αλλά με αντίθετη σειρά.…
from Ολες οι Ειδησεις http://ift.tt/1GJ4c9j
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου