Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Ελληνικοί διατροφικοί "θησαυροί"

Ελληνικοί διατροφικοί
Η ελληνική γαστρονομία έχει παράδοση περίπου 4.000 χρόνων και αποτελεί μέρος της ιστορίας και του πολιτισμού της Ελλάδας. Χάρη στα ιδιαίτερα τοπογραφικά χαρακτηριστικά της, η χώρα μας έχει τη δυνατότητα να παράγει τρόφιμα με ιδιάζουσα γεύση, υψηλή θρεπτική αξία και κυρίως τρόφιμα με ταυτότητα. Tρόφιμα τα οποία «μυρίζουν»... Ελλάδα! Για τα τρόφιμα αυτά μας μιλούν ο διαιτολόγος διατροφολόγος Αναστάσιος Παπαλαζάρου και η τελειόφοιτη διαιτολόγος διατροφολόγος Ειρήνη Ριφιώτη:   Φάβα Σαντορίνης: Η βασική ιδιαιτερότητα της φάβας Σαντορίνης εντοπίζεται στo διαφορετικό είδος φυτού που χρησιμοποιείται για την παραγωγή της, δηλαδή το είδος Lathyrusclymenum L. . Αυτή η διαφορετική προέλευση της φάβας Σαντορίνης…


from Ολες οι Ειδησεις http://ift.tt/1f2kmop
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου