Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Μάθετε να ξεχωρίζετε το καλό λάδι

Μάθετε να ξεχωρίζετε το καλό λάδι

Είναι καλό το λάδι που θυμίζει χαμομήλι ή κρασί; Το λάδι που πικρίζει μπορεί να είναι κακής ποιότητας; Έχει σημασία το χρώμα του; Σας προσκαλούμε σε μάθημα γευσιγνωσίας. Το καλό λάδι! -Στο λάδι που θα επιλέξουμε, αναζητούμε την καλή γεύση και οσμή. Αυτά είναι τα προτερήματά του και είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη βιολογική του αξία. -Tα αρώματα μπορεί να είναι φρουτώδη ή να θυμίζουν χαμομήλι ή μαντζουράνα. -Όσον αφορά τη γεύση, αναζητούμε το πικρό και το πικάντικο. Πρόκειται για μία έντονη αίσθηση, χαρακτηριστική των ελληνικών λαδιών που παράγονται στην αρχή της ελαιοκομικής περιόδου, κυρίως από ελιές που είναι ακόμη…





from Ολες οι Ειδησεις http://ift.tt/1K9rPKk

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου