Σύμφωνα με ερευνητές,η ποιότητα και η ασφάλεια του νερού επηρεάζονται από τις συγκεκριμένες συνθήκες «συντήρησης».Όταν πίνουμε νερό, πολλοί μικροοργανισμοί μεταφέρονται από τα χείλη και το στόμα στο νερό.H θερμοκρασία του δωματίου αλλά και το φως του ήλιου που μπαίνει από τα παράθυρα, επηρεάζουν την ανάπτυξη διάφορων μικροοργανισμών που μπορεί να μας βλάψουν σε μεγάλο βαθμό. Όταν το νερό της βρύση είναι πόσιμο,επιτρέπεται να μείνει στο ποτήρι για μία ή δύο ημέρες. Αν το νερό παραμείνει στο ίδιο μπουκάλι πάνω απο 5 μερες αλλοιώνεται η γεύση του. Αυτό συμβαίνει επειδή μετά από 12 ώρες το διοξείδιο του άνθρακα αντιδρά με το…
from Ολες οι Ειδησεις http://ift.tt/1leTTps
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου