Όσο και αν σας αρέσει να «ξεροψήνετε» τα τρόφιμα,καθώς γίνονται πιο νόστιμα,καλο θα ταν να σταματήσετε αυτή τη συνήθεια, αφού μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία σας. Σύμφωνα με έρευνα,στη διάρκεια του ψησίματος δημιουργούνται ετεροκυκλικές αμίνες και πολυαρωματικοί υδρογονάνθρακες (PAH), οι οποίοι θεωρούνται πολύ επικίνδυνοι καρκινογόνοι παράγοντες. Όσο πιο πολύ διαρκεί διαρκεί το ψήσιμο, όλο και πιο πολλές καρκινογόνες ουσίες παράγονται. Παράλληλα,οι επιστήμονες τονίζουν ότι απαγορεύεται να ψήνετε σε «γυμνή» φλόγα.Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ετεροκυκλικές αμίνες παράγονται σε κρέατα με λίγα λιπαρά,δηλαδή κυρίως στα πουλερικά καισ τα ψάρια. Η διαδικασία είναι η εξής:Το λίπος που βγαίνει απο…
from Ολες οι Ειδησεις http://ift.tt/1ph7cWe
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου