Μπορείς να απολαμβάνεις το μέλι καθημερινά και με διάφορους τρόπους, υπό την προϋπόθεση να μην υπερβάλεις. Κι ακόμη γνώρισε πώς μπορείς να κάνεις το μέλι φυσικό σου σύμμαχο. Σε ροφήματα Αντικατάστησε τη ζάχαρη που βάζεις σε τσάι, καφέ, γάλα, χυμούς φρούτων και αφεψήματα – προσθέτεις το μέλι σε χλιαρά ροφήματα και όχι σε καυτά ή την ώρα που βράζουν. Σε διάφορα τρόφιμα Το μέλι ταιριάζει αρμονικά με γιαούρτι και προαιρετικά ξηρούς καρπούς, καθώς και με τυριά γλυκά, π.χ. φρέσκο ανθότυρο, τυρί κρέμα αλλά και αλμυρά, π.χ. γραβιέρα. Συνδυάζεται εξαιρετικά με ταχίνι, νιφάδες δημητριακών, φρουτοσαλάτες, παγωτά, ψωμί και αρτοσκευάσματα. Στη ζαχαροπλαστική…
from Ολες οι Ειδησεις http://ift.tt/1hOOIvL
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου