Η τοποθέτηση των τροφίμων στο ψυγείο μοιάζει η πιο γρήγορη και εύκολη επιλογή μετά τα ψώνια του καλοκαιριού, αλλά δεν είναι πάντοτε η πιο σωστή. Παραδόξως, τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά είναι καλύτερα να μένουν εκτός ψυγείου έως ότου ωριμάσουν, ενώ όλα τα ζωικής προελεύσεως νωπά τρόφιμα πρέπει αμέσως να μπαίνουν στο ψυγείο ή στην κατάψυξη για να μην χαλάσουν. Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Αστερία Σταματάκη εξηγεί τι άλλο θέλει ψυγείο και πότε. Ψωμί Η αποθήκευση στην ψωμιέρα είναι ιδανική μόνο εάν πρόκειται να καταναλωθεί εντός μίας-δύο ημερών, διότι μπαγιατεύει γρήγορα και, αν έχει υγρασία, θα αναπτύξει μούχλα. Ειδάλλως, καλύτερα είναι…
from Ολες οι Ειδησεις http://ift.tt/1EZxtgo
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου