Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ποιά τρόφιμα είναι καλό να μπαίνουν στο ψυγείο και ποιά όχι;

Ποιά τρόφιμα είναι καλό να μπαίνουν στο ψυγείο και ποιά όχι;
Η τοποθέτηση των τροφίμων στο ψυγείο μοιάζει η πιο γρήγορη και εύκολη επιλογή μετά τα ψώνια του καλοκαιριού, αλλά δεν είναι πάντοτε η πιο σωστή. Παραδόξως, τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά είναι καλύτερα να μένουν εκτός ψυγείου έως ότου ωριμάσουν, ενώ όλα τα ζωικής προελεύσεως νωπά τρόφιμα πρέπει αμέσως να μπαίνουν στο ψυγείο ή στην κατάψυξη για να μην χαλάσουν. Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Αστερία Σταματάκη εξηγεί τι άλλο θέλει ψυγείο και πότε.   Ψωμί Η αποθήκευση στην ψωμιέρα είναι ιδανική μόνο εάν πρόκειται να καταναλωθεί εντός μίας-δύο ημερών, διότι μπαγιατεύει γρήγορα και, αν έχει υγρασία, θα αναπτύξει μούχλα. Ειδάλλως, καλύτερα είναι…


from Ολες οι Ειδησεις http://ift.tt/1EZxtgo
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου