Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν γίνεται λόγος για τα γαλακτοκομικά, θεωρούν πως πρόκειται για τροφές που κάνουν καλό στα οστά και τα δόντια. Και αυτό είναι όντως αληθές. Όμως, ενώ αποτελούν μια εξαιρετική πηγή οικοδόμησης ασβεστίου, εντούτοις δεν είναι ούτε η μόνη, ούτε η καλύτερη πηγή του σημαντικού αυτού μετάλλου, όπως υποστηρίζει η Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ. Ορισμένα λαχανικά παρέχουν ασβέστιο καθώς και βιταμίνη Κ, μια θρεπτική ουσία εξίσου σημαντική για την υγεία των οστών. Τόσο τα λαχανικά όσο και τα φρούτα, προάγουν την υγεία των οστών με την oυδετεροποίηση του αίματος, γεγονός που βοηθά στη μείωση της απέκκρισης ασβεστίου…
from Ολες οι Ειδησεις http://ift.tt/1rA0pf8
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου