Λαχταράτε να φάτε σουβλάκι με τζατζίκι, αλλά σκέφτεστε τη δυσάρεστη μυρωδιά της επόμενης ημέρας; Επιστήμονες από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο έρχονται να δώσουν τη λύση, που εξασφαλίζει αναπνοή χωρίς την οσμή του σκόρδου. Η χαρακτηριστική μυρωδιά του σκόρδου, που δεν υποχωρεί για πολλές ώρες, οφείλεται στην ουσία AMS. Η συγκεκριμένη ουσία, δεν διασπάται κατά την πέψη, με επακόλουθο να απεκκρίνεται από το σώμα μέσω της αναπνοής και της εφίδρωσης. Επίσης, ακόμη και το βούρτσισμα των δοντιών δεν μπορεί να μας απαλλάξει από αυτήν. «Το σκόρδο χρησιμοποιείται για ιατρικούς σκοπούς εδώ και χιλιάδες χρόνια, καθώς αποτελεί θαυμάσια πηγή μαγνησίου, βιταμίνης…
from Ολες οι Ειδησεις http://ift.tt/1gRw0TQ
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου