Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Διατροφή για τη μείωση της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων

Διατροφή για τη μείωση της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων

Σίγουρα γνωρίζετε πως η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στη διαχείριση της υπερλιπιδαιμίας...Τις περισσότερες φορές, οι διατροφικές συστάσεις για τη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων επικεντρώνονται στα τρόφιμα που θα πρέπει να αποφεύγονται ή να καταναλώνονται σε περιορισμένη ποσότητα, με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει στο λίπος της διατροφής, του οποίου η συνολική πρόσληψη αλλά και η σύσταση συνδέεται στενά με την υπερλιπιδαιμία και τον καρδιαγγειακό κίνδυνο. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα τρόφιμα, των οποίων η κατανάλωση μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση του λιπιδαιμικού προφίλ. Όπως: Βρώμη: Η βρώμη είναι πλούσια σε β-γλυκάνες, μια κατηγορία φυτικών ινών που ασκούν υποχοληστερολαιμική δράση. Ερευνητικά…





from Ολες οι Ειδησεις http://ift.tt/1DexLTx

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου