Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Καλοί και κακοί συνδυασμοί τροφίμων

Καλοί και κακοί συνδυασμοί τροφίμων

Βλαβεροί συνδυασμοί τροφίμων Αυγά με κρέας, γιαούρτι με ζεστά ροφήματα, φρέσκα φρούτα με οτιδήποτε άλλο (όταν τρώγονται ταυτόχρονα). Είναι ενδιαφέρον και σημαντικό να γνωρίζουμε όλοι μας ότι ορισμένες τροφές μπορούν να δημιουργήσουν ανεπιθύμητα υποπροϊόντα στο έντερο κάτι που οδηγεί σε πεπτικά προβλήματα και φλεγμονές. Γία μία καλύτερη και πιο ισορροπημένη υγεία μπορείτε να μάθετε να αποφέυγετε τους ακόλουθους ασυμβίβαστους συνδυασμούς τροφίμων. Ποτέ δεν πρέπει να πίνουμε στο ίδιο γεύμα γάλα και φρέσκο χυμό προτοκάλι μαζί. Μία συνήθεια που χαρακτηρίζει πολλούς Αμερικάνους και όχι μόνο. Τα δύο αυτά ροφήματα μαζί έχουν την τάση να πήζουν στο στομάχι και να καθιστούν δύσκολη…





from Ολες οι Ειδησεις http://ift.tt/1Hj2cpa

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου